OM MIG

Jeg er mor til fire og haveentutiast med hovedet fyldt af ideer. Sådan kan det vist siges kort… For at præcisere: Jeg er uddannet byplanlægger og har inden for dette felt arbejdet særligt med det gode udendørs opholdsrum. Efterfølgende er det blevet til mere og mere natur og mindre by. Min særlige interesse for haver til børn har naturligt udviklet sig, fra da vi selv fik børn og flyttede i hus med egen have.

havearkitekt og haveplanlægger bag familiens have

Det gode udendørs opholdsrum: Som ansat i Center for Bydesign i Københavns Kommune arbejdede jeg med udvikling af pladser og opholdsrum i det indre København. Mit fokus her var på det oplevede rum: hvad skal der til for, at man føler velbehag i et udendørs rum? Der blev tænkt i siddepladser, vind, sol, harmoni i skala mv. (læs mere om det gode udendørs opholdsrum)

Den helende have: Som bygherre på Bispebjerg Hospital arbejdede jeg som projektleder med ansvar for alle hospitalets udearealer – både med restaurering og opdatering af de fredede haver og med etablering af en række nye haverum. Mit fokus var her på havers sundhedsfremmende virkning for både for patienter, personale og besøgende. I hvert haverum fokuseredes på en bestemt målgruppe og et bestemt behov. Fx stressnedsættende, bevægelsesfremmende og restituerende. (læs mere om den helende have)

Det gode familie-haveliv: Og sidst – men bestemt ikke mindst – så er jeg gift med min dejlige mand Morten og mor til vores fire skønne børn Anna, Mille, Magnus og Valde. Selvom hver familie er forskellig, så giver min egen familie mig masser af tanker om, perspektiver på og ideer til det gode familiehaveliv. (læs mere her)

INSTAGRAM kan du se flere billeder fra vores to haver – både vores lille have her i Danmark og fra vores store, vilde naturgrund i Sverige, hvor vi i 2016 købte en gammel (øde)gård.