kom godt i gang med et iNSPIRATIONSMØDE

På et inspirationsmøde kommer jeg som udgangspunkt hjem til jer, og vi taler om jeres ønsker for haven – hvad skal I som familie bruge jeres have til? Hvad er jeres drømme? Hvor meget tid vil I bruge på haven, hvor store skal projekterne være? Desuden taler vi om omgivelserne – er der steder eller elementer i havens omgivelser, der skal skjules eller særligt fremhæves? Hvor er der skygge og sol og hvordan med læ? 

At nøjes med et indledende møde er en god idé, hvis I alene ønsker at få sat nogle tanker i gang, så I selv bliver mere skarpe på, hvad det egentlig er for en slags have, I gerne vil have. Vi får sat nogle løst skitserede streger på et papir, så vi får inddelt haven i forskellige rum, der passer til jeres behov for forskellige funktioner.

PRIS: Inspirationsmøde koster 1.500 kr..
Skulle I efterfølgende have lyst til at få udarbejdet en egentlig HAVEPLAN, så er det indledende inspirationsmøde selvfølgelig gratis!

MATERIALE: Hav meget gerne en målfast situationsplan over haven parat, som vi kan skitsere på i løbet af mødet. Hvis I på forhånd har indtegnet eksisterende større træer, skure, bede eller andet blivende, så er det en fordel.

Barn holder nyplukkede radisser i hånden. kom godt i gang med et inspirationsmøde om haven

ERINDRINGER FRA BARNDOMMENS HAVE

Sommer og jordbærplukning, hemmelige huler, sandkager, fodbold på græsplænen, is under æbletræet, at vande sine egne tomatplanter. Men også at hoppe i visne efterårsblade og bygge snemænd og snehuler. Vores haver kan give vores børn utrolig mange oplevelser, der taler til både deres fantasi og deres sanser og som desuden stimulerer deres krops motoriske udvikling. Med få greb kan haven blive en magnet, der bare kalder på at blive leget i – hele året rundt.  

 

skovvej. kom godt i gang med et inspirationsmøde

EN FORANDERLIG HAVE

Ingen familie forbliver desuden konstant – den vil til enhver tid være under udvikling og forandring. I en årrække vil det være nogle særlige behov, der gør sig gældende, og derefter nogle andre. Huset såvel som haven skal kunne udvikle sig og forandres i takt med familiens foranderlige behov. Sandkassen kan laves om til et blomsterbed, legehuset kan åbnes op og laves til en daybed, hvor de store børn kan ligge i skyggen og læse bøger om sommeren, en ”lege-køkkenvæg” kan laves om til en vertikal have, trampolinen kan hænges op og bruges til en slags kæmpe svævende seng osv. Mulighederne er mange, og man skal ikke være bange for at lave ting om.